Medium in Den Haag

      Geen reacties op Medium in Den Haag

Medium Den Haag

Heb jij een dierbare verloren en heb je dit nog geen plek kunnen geven? Soms blijven we met veel vragen of onverwerkte pijn achter wanneer een dierbare overlijdt. Gemis is een sterk gevoel wat je kan overnemen. Om een manier te vinden om toch contact met je overleden dierbare te krijgen, kan je een hoop rust en vrede brengen. Een medium in Den Haag kan de schakel zijn tussen de fysieke wereld, en het hiernamaals. Er kan contact gelegd worden met je dierbare zodat jij de rust en acceptatie kan vinden om het verlies een plek te geven.

Wat doet een medium precies?

Een medium maakt contact met jouw overleden dierbare. Hoe weet je nu dat de medium echt contact maakt met jouw dierbare? Iedereen kan proberen te raden of algemeen advies te geven. Hier hoef je geen medium voor te zijn. Wanneer er echt informatie gegeven wordt die alleen jij kan weten, of bepaalde kenmerken die jouw dierbare typeren, zal je vanzelf voelen wanneer het echt om jouw dierbare gaat.

Wat kan het jou brengen?

De reden voor het contact willen leggen met een dierbare, is voor iedereen anders. Misschien heb je je moeder altijd al iets willen vragen, waar je de moed niet voor had. Of is het laatste contact wat je met een vriend had een ruzie was, waardoor je met een schuldgevoel achterblijft? Mediums kunnen boodschappen van jou doorgeven of boodschappen ontvangen. Het hangt van verschillende factoren af hoe sterk de connectie tussen het medium en jouw dierbare is. Boodschappen kunnen door middel van woorden, beelden of gevoelens doorgegeven worden.

Hoe vind ik een medium?

Er zijn verschillende mediums die jou kunnen helpen met het contact leggen met een dierbare. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij deze persoon. Je deelt persoonlijke informatie en gevoelens in de hoop dat je contact kan krijgen met je dierbare. In Nederland zijn er verschillende mediums te vinden, ook een medium in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *