Wat zijn henna brows precies?

      Geen reacties op Wat zijn henna brows precies?

Henna Brows

Als je van jezelf niet zo’n volle wenkbrauwen hebt of ze zijn heel erg licht van kleur, dan zijn henna brows iets voor jou. Je wenkbrauwen verven met henna zorgt ervoor dat de haartjes gekleurd worden, maar ook wat dikker. Daardoor lijken je wenkbrauwen veel voller dan eerst. Bovendien kleurt de henna ook de huid, waardoor ze er extra vol uitzien. Henna brows zijn niet moeilijk te maken. Het belangrijkste is dat je de juiste kleur kiest. Veel merken bieden diverse kleuren, die je onderling ook nog eens met elkaar kunt mengen. Daardoor kun je precies de juiste kleur maken, die past bij jouw gezicht.

Henna brows: Hoe breng je ze aan?

Als je voor het eerst henna brows gaat maken dan moet je waarschijnlijk even wennen. Het is een klusje dat heel secuur moet gebeuren, dus grote kans dat het niet meteen perfect gebeurt. Natuurlijk kun je hiervoor ook naar een schoonheidsspecialiste gaan, maar met een beetje oefening lukt het ook thuis. Koop hiervoor eerst de juiste henna-haarverf, bijvoorbeeld bij een groothandel. Sommige groothandels zijn gespecialiseerd in verf, maar ook bij een nagelgroothandel kun je vaak de benodigdheden voor henna brows kopen. Daarna is het tijd om de verf aan te brengen.

Stap voor stap je wenkbrauwen verven

Breng eerst een vette crème (zoals vaseline) aan op de delen van de huid die je niet wilt verven, oftewel om de wenkbrauwen heen. Daarna meng je de verf met de brow activator en breng je het aan op de wimpers. Bij sommige merken moet je eerst de activator aanbrengen, een minuutje wachten en daarna pas de verf aanbrengen, dus lees goed de instructies door! Meestal moet je enkele minuten wachten, en daarna kun je het afwassen met warm water. Zorg ervoor dat alle verf eraf is, en breng daarna een vochtinbrengende crème aan of wat olie om de haartjes en de huid te voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *