Trends voor wimpers- en wenkbrauwen verzorging.

Lash lift Breda

De populariteit van wimper en wenkbrauw verzorging is in de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. En doordat steeds meer vrouwen deze nieuwe behandelingen willen uitproberen, komen er ook steeds meer behandelingen bij. Waar het ooit begon met het bijwerken van de wenkbrauwen, zijn er tegenwoordig ook een heleboel verzorgingsbehandelingen voor de wimpers mogelijk. Maar welke behandeling is nou iets voor jou? Hieronder hebben we drie van de meest populaire trends op het gebied van wimper en wenkbrauw verzorgen op een rijtje gezet. Zo kun je een doordachte keuze maken, óf ze gewoon alle drie uitproberen.

Lash lift

Laten we beginnen bij één van de meest populaire behandelingen op het gebied van de wimpers. Veel vrouwen willen lange wimpers. En het liefst op een natuurlijke manier. De lash lift in Breda kan ze daarbij helpen. Er komen geen valse wimpers kijken bij deze behandeling, in plaats daarvan worden je eigen wimpers vanuit de wimperrand gekruld. Hierdoor krijg je prachtige lange wimpers, waardoor mascara overbodig wordt. Met een gemiddelde duur van 6 tot 8 weken, is een lash lift de perfecte manier om prachtige volle wimpers te krijgen.

Wenkbrauwen verven

Het is één van de populairste trends van tegenwoordig: het verven van de wenkbrauwen. Het is overigens wel aan te raden om dit door professionals te laten doen, omdat de kleur van de wenkbrauwen nogal nauw leest. Zo kan een té donkere wenkbrauw snel streng overkomen. Hoe lang de verf op de huid blijft zitten verschilt per persoon. De kleur vervaagt bijvoorbeeld eerder wanneer de wenkbrauwen veelvuldig worden gereinigd.

Wenkbrauwen epileren

En we kunnen natuurlijk geen trend lijstje afronden zonder deze trend te benadrukken. Het epileren van de wenkbrauwen is één van de allereerste trends op het gebied van wenkbrauwverzorging. En tot op de dag van vandaag is het enorm populair. Bij het epileren van de wenkbrauw worden de haren met wortel en al verwijderd. Hierdoor blijven ze langer weg. Wenkbrauwen epileren in Breda is perfect voor iedereen die een natuurlijke look wil behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *