De lekkerste eetcafé gerechten in Dordrecht

      Geen reacties op De lekkerste eetcafé gerechten in Dordrecht

Eetcafe Dordrecht

Dordrecht is de afgelopen jaren behoorlijk in populariteit gestegen. Niet alleen als woonplaats, maar ook als toeristische trekpleister. Denk bijvoorbeeld aan de vele monumenten die Dordrecht rijk is, en het prachtige historische havengebied. En na zo’n gezellig dagje uit, heb je natuurlijk behoefte aan een goede maaltijd. Gelukkig voldoet Dordrecht ook hier aan alle eisen. Nét als de stad, is ook het eetcafe in Dordrecht de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Met hun betaalbare, lekkere en herkenbare gerechten zijn ze een zeer gewaardeerde plek voor een avondje uit. Maar wat staat er op de menukaart? En nog veel belangrijker, welke gerechten zijn zó lekker dat je ze écht niet mag overslaan?

Lunch

Ga je ‘s middags uit eten in Dordrecht? Dan kies je natuurlijk voor de lekkerste gerechten op de lunch menukaart. De eetcafe’s weten wat de mensen willen, en serveren daarom de meest bekende en alom geliefde lunches zoals tosti’s, uitsmijters en belegde broodjes. Wil je toch iets nieuws proberen? Kies dan voor een broodje carpaccio of de zogenaamde vlamtosti. Die laatste is een tosti gevuld met kaas en pittig gekruid gehakt.

Diner

Voor het diner, serveren veel eetcafe’s een scala aan verschillende soorten patat. Denk bijvoorbeeld aan patat met stoofvlees, pindasaus of piccalilly. Daarbij komen natuurlijk ook de nodige snacks, zoals frikandellen, kroketten en kaassoufles. Is alleen een patatje niet genoeg om je honger te stillen? Kies dan voor een schotel. Deze worden vaak geserveerd met friet, salade of warme groenten. Alom bekende versies van schotels zijn bijvoorbeeld de kipsate, biefstuk, spareribs en schnitzel.

Borrelhapjes

En wat is een eetcafe zonder de nodige borrelhapjes? Denk bijvoorbeeld aan een lekkere bittergarnituur of stokbrood met kruidenboter. Heerlijke hapjes om te delen met de hele tafel. Genoeg keuze dus, en hetzelfde geldt voor de vele restaurants. Ben je maar voor één avondje in Dordrecht? En wil je iets bijzonders? Ga dan eten bij één van de vele restaurants in Dordrecht aan het water. Voor niet alleen een heerlijke maaltijd, maar ook een prachtig uitzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *