De meest opvallende ketting trends

      Geen reacties op De meest opvallende ketting trends

ibiza ketting

We dragen steeds vaker sieraden, en één van de meest populaire opties is een ketting. Sommige kettingen dragen we omdat ze een bijzondere betekenis bij zich dragen, en andere kettingen voegen we aan een outfit toe als finishing touch. Maar omdat onze vraag naar opvallende kettingen enorm steeg, zijn er nu duizenden verschillende franjes, bedeltjes, kleur en materiaal mogelijkheden. Om het allemaal een klein beetje makkelijker te maken, hebben we hieronder de meest populaire kettingen op een rijtje gezet. Zodat jij je horizon weer kunt verbreiden, en op zoek kunt gaan naar je nieuwe favoriete ketting.

Ibiza kettingen

We kennen allemaal het populaire feesteiland Ibiza. Maar wist je ook dat Ibiza een eigen sieradenstijl naar zich vernoemd heeft gekregen? En de zogenoemde Ibiza ketting is één van de meest populaire sieraden binnen deze stijl. De kettingen kenmerken zich door het gebruik van veel kleurtjes, franjes en gekleurde edelstenen. Ze zijn rijk gedetailleerd en bevatten vaak handgemaakte materialen. Zoals beschilderde kralen of franjes.

Viking kettingen

Naast Ibiza hebben ook de Vikingen hun eigen sieradenstijl naar zich vernoemd gekregen. Vikingen stonden bekend om hun stoere, ruwe uiterlijk, en dat is dan ook precies waar het bij de Viking sieraden om draait. Zo kenmerken de kettingen zich door het gebruik van donkere kleuren, grove texturen en stoere materialen. Daarnaast zijn de sieraden vaak grof van formaat, met een opvallende combinatie van donkere kleuren én opvallende edelstenen. Deze soort sieraden zijn van zeer goede kwaliteit door het gebruik van uitsluitend sterke materialen.

Bohemian kettingen

De bohemian sieraden worden vaak gezien als Ibiza sieraden, terwijl er wel degelijk grote verschillen tussen de twee stijlen te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld een bohemian ketting. Hoewel ook deze stijl zich kenmerkt door het gebruik van stof, kraaltjes en franjes; word het gebruik van vrolijke kleurtjes in de bohemian stijl afgewisseld met neutrale aardtinten zoals bruin en groen. Maar maak je geen zorgen als je de twee met elkaar hebt verwisseld, ze vullen elkaar namelijk perfect aan én zijn hartstikke leuk om te combineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *