In de markt voor handgel 80% alcohol?

      Geen reacties op In de markt voor handgel 80% alcohol?

Door het coronavirus en het feit dat hygiëne over het algemeen erg belangrijk is geworden de afgelopen paar jaren is het niet gek dat er steeds meer vraag is naar verschillende vormen van desinfecterende middelen. Een van de middelen die veel wordt gebruikt in zowel de strijd tegen corona als in het algemeen is handgel 80% alcohol. Deze soort handgel is eigenlijk een soort van desinfectiemiddel wat je gemakkelijk mee kan nemen overal naar toe en bij jezelf of bij andere kut aanbrengen. Door de alcohol die in de gel is verwekt worden eventuele bacteriën en virussen gedood en zijn je handen dan ook gedesinfecteerd. Dit middel heeft niet extreem veel nodig om te werken en dit maakt het dan ook een van de meest gebruikte vormen van desinfectiemiddel. Het is naast het feit dat het erg handig en makkelijk te gebruiken is ook goedkoop en je betaald niet veel in de winkel of online voor dit soort handgel.  Ondanks het feit dat er alcohol in verwerkt is hoef je niet boven de 18 zijn om dit te kopen, het is namelijk zo gemengd dat het niet mogelijk is om deze handgel te drinken of om er dronken van te worden. 

 

De andere 20% 

In handgel 80% alcohol zit dus voor 80% alcohol wat ervoor zorgt dat de handgel desinfecterend werkt, maar wat zit er in die andere 20%? Dat verschilt per handgel maar als we een kijkje nemen naar de handgel 80% alcohol van Reyncare als voorbeeld is er te zien dat er verschillende middelen in zitten om het makkelijk te laten oplossen maar ook middelen zodat het goed en lekker ruikt en je dus ook geen alcohol ruikt wanneer je de handgel gebruikt. In deze handgel is ook Aloë Vera verwerkt, dit draagt bij aan zachte en lekker ruikende handen en is dan ook een goede toevoeging aan de handgel aangezien dit ook zorgt voor een betere huid en de geur van de alcohol verbergt. Je zou dan ook zien dat aloë Vera veel wordt gebruikt in andere middelen en andere merken handgel. 

 

Online 

Ben jij nou op zoek naar handgel 80% alcohol en wil je dit graag gemakkelijk online bestellen? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen naar de website van onder andere Reyncare voor een breed aanbod en formaten aan handgel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *